Advokat søges til kontorfælleskab

Vi er et professionelt og behageligt kontorfælleskab, som søger en ’kollega’. Tanken er at du flytter din advokatforretning til kontorerne i Hellerup og at du indgår i kontorfælleskabet med alle de fordele det indebærer. Da vi løbende har sager også til ”vores advokater i huset”, vil der kunne forventes en pæn mængde sager til dig. Om du blot er ”dig selv” eller om der følger sekretær, bogholder og/eller advokatkollega med er ikke afgørende.  En oplagt mulighed for dig, der tænker på at starte op som selvstændig advokat.
Du søger:

  • Lokaler til din advokatforretning
  • Et inspirerende samarbejde, fagligt såvel som kommercielt
  • Tilgang af sager og klienter
  • En god mulighed for at starte som selvstændig advokat

 

Vi tilbyder:

  • Repræsentative kontorer i Hellerup – og lave omkostninger
  • Sager / klienter i varieret mængde, omfang og typer – du får tilbudt lidt af hvert
  • Kolleger – og således konstruktiv og professionel sparring
  • Mulighed for at indgå i spændende planer om forretningsudvikling

Husleje fra kr. 7.500,- pr. md. inkl. fællesudgifter.

Hvordan kommer vi videre?
Lad os indledningsvis tage et møde, og se om der er fælles interesser. Ring 70 236 444 eller skriv til eg@juristhuset.dk

Hundeopdrættere i panik

Højesterets dom af 25/9-14 er ikke så indgribende som mange opdrættere måske tror og der er, langt henad vejen, ikke tale om ændringer i den hidtil gældende retspraksis.  Dommen åbner for at vi mangler at se afgrænsningen af, hvad der skal til for at overtrædelse af "dyrlæge-klausuler" kan føre til et andet resultat end i denne dom.

Læs mere om dommen her: Bastian-dommen

Vi søger advokater

Flyt  din advokatforretning til kontorerne i Hellerup og indgå i Juristhusets kontorfælleskab, med alle de fordele det indebærer. Vi glæder os til at høre fra dig og få en uforpligtende snak om mulighederne.
Se mere her

Pas på! Du mister penge

Med den nye Forældelseslov er hovedreglen nu at fordringer forældes på 3 år.  Det er vores erfaring at mange ikke får fulgt op på de krav (fakturaer, erstatningskrav etc.) de har i tide.  Ofte får de lov at ligge hen og der bliver måske sendt et rykkerbrev en gang imellem, men uret tikker stille og roligt hen imod at kravet efter 3 år er fortabt.   Læs mere her...