Juristhuset

Kapitalfremskaffelse

I Juristhuset har vi igennem årene hjulpet rigtig mange iværksættere og mindre virksomheder.  Derfor kender vi bedre end de fleste til de udfordringer, som iværksættere og virksomhedsejere står overfor.  En af de helt store udfordringer er fremskaffelse af kapital.  Og her kan vi i Juristhuset hjælpe til.

Juristhuset har qua sit helt unikke netværk en særdeles god kontakt til investorer og finansiering. Kredsen omkring Juristhuset har gennem tiderne fundet penge til over 100 virksomheder og været rådgiver og garant for selskaber, der har ønsket at blive børsnoterede.

Vi er med på hele “rejsen” fra firmaet bliver stiftet til exit, børsnotering eller generationsskifte. Der er ikke blot tale om passive investorer, men deltagere i ideudvikling, samarbejdsaftaler, markedsføring, salg, kapitalrejsning og meget andet.

Det er i dag blevet væsentlig nemmere at skaffe kapital til virksomheder. Men det gælder oftest de etablerede virksomheder, dem der allerede tjener penge, eller som egentlig ikke har det store behov for kapital. Og de såkaldte business-angels (fjollet udtryk) optræder som regel i flokke og har en meget langsommelig og nitty-gritty adfærd, som sætter de nye virksomheder på “hold” i lange perioder.  Man må heller ikke glemme, at rigdom er omvendt proportional med lysten til at hjælpe små virksomheder. Jo rigere investor er, desto mere tænker han på sit renomme og engagement og desto større skal udsiden derfor også være. Og det er jo ofte svært for en nystartet virksomhed at gøre rede for.

Regeringen har gjort meget for iværksættermiljøet og vi har fået en god mand i Tommy Ahlers, som uddannelses- og forskningsminister. Aktiesparekontoen var også et skridt i den rigtige retning, men er nok for begrænset økonomisk til at blive en større succes.

Iværksætterselskabsformen (IVS) var ment godt, men mange misbrugte selskabsformen, så nu bliver muligheden lukket til skade for velmenende iværksættere.

Dette har inspireret Juristhuset til at alliere sig med professionelle og aktive investorer, der er villige til at erstatte IVS-selskabsformen med et ApS, så man kan komme videre med etableringen af sin virksomhed.

Det betyder altså, at iværksættere nu kan komme til os. Vi vurderer sagen, der jo kan være kommet længere end blot på idé-stadiet og finder så de penge (pt. kr. 50.000), der skal til for at etablere sit ApS. Det er klart, at finansieringen kræver at visse sikringsakter gennemføres. Men vi rådgiver iværksætter og finder en form, så alle gerne skulle blive tilfredse.

I kan altid ringe til os og modtage vores meget kortfattede og let tilgængelige tilmeldingsformular, så ser vi på sagen og det gør vi uden beregning.

Hvis der bliver tale om, at vi vil beregne os et salær for vort arbejde, vil det helt tydeligt blive aftalt inden at det sker.

Har du et juridisk problem?

Vi har et velfungerende advokatkontor, hvor vi oplever en stadig tilgang af klienter og sager.
Vore klienter føler sig godt behandlet og vender derfor tilbage til os med nye sager, ligesom vi får en del anbefalinger / klienthenvisninger.